VACATURES

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

Medewerkers strand- en straatreiniging

voltijds- m/v- E1-E3 – contractueel bepaalde duur – dienst reiniging – selectieprocedure 'aanleg wervingsreserve'

Een nette badplaats is één van de prioriteiten binnen onze gemeente. Het strand en de straten zijn jouw werkterrein. Het is jouw taak om samen met je collega’s het zwerfvuil, straat- en strandafval op te ruimen en het onkruid te verwijderen. Je plaatst het zomer- en winterstrand, strandhagen en vuilnisbakken. Je werkt in samenspraak met je werkleider en met zorg voor je werkmateriaal volgens een vast werkschema. Samen met de hele ploeg draag je je steentje bij om onze badstad proper te houden.

Voorwaarden

  • In staat zijn fysieke arbeid te verrichten

    • Bereid zijn tot ochtend- en weekendwerk (uurregeling 7.09 uur – 15.15 uur, zomervakantie 6.00 uur – 12.30 uur)

Aanbod

Wij bieden je een contractuele voltijdse functie aan voor bepaalde duur met vast loon, diverse extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques (€7,00/cheque), abonnement openbaar vervoer, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden, hospitalisatieverzekering voor het gezin en gratis parkeermogelijkheden. Relevante werkervaring uit de privésector kan meegerekend worden voor de duur van max. 6 jaar. Beroepservaring uit de openbare sector kan onbeperkt worden meegenomen. Mits gunstige beoordeling is er kans op verlenging.

Interesse

Solliciteer t.e.m. 2 maart 2018 via deze website.

Bezorg ons je cv, motivatiebrief en recent uittreksel uit het strafregister via vacature@knokke-heist.be. Op basis van het cv en de motivatiebrief kan een preselectie gehouden worden.

Het schriftelijk en praktisch examen zal doorgaan op zaterdag 10 maart 2018 vanaf 7 uur, depot 't Walletje 50, Technische Uitvoerende Dienst, 8300 Knokke-Heist.

Het mondeling examen zal doorgaan in de week van 12 maart 2018 vanaf 15 uur, depot 't Walletje 50, Technische Uitvoerende Dienst, 8300 Knokke-Heist.

Voor meer info over de examenprocedure kun je contact opnemen met de dienst Personeelszaken, cel werving en bevordering, Caroline Hubregtse, T 050 630 158, Gemeentebestuur Knokke-Heist, A.Verweeplein 1, 8300 Knokke-Heist

Voor meer info over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Philippe De Dobbelaere, adjunct-diensthoofd onderhoud, T 050 630 230, Gemeentebestuur Knokke-Heist, A.Verweeplein 1, 8300 Knokke-Heist

Opgelet! Vanaf 3 maart 2018 worden voor deze vacature geen kandidaatstellingen meer aanvaard. Enkel sollicitaties vergezeld van de vereiste documenten worden in aanmerking genomen.

Niet meteen jouw ding gevonden?
Kijk dan even in de rubriek 'spontaan solliciteren'.

Misschien kunnen we jouw talent in de toekomst nog wel gebruiken.

VACATURES JOBSTUDENTEN

Klik hier voor de nog openstaande vacatures voor jobstudenten